LG 28TL510V-PZ – Οθόνη υπολογιστή & LED TV – 27.5″ 28TL510V-PZ

LG 28TL510V-PZ – Οθόνη υπολογιστή & LED TV – 27.5″

104,99 

Out of stock

Specs

LG
Απολαύστε τηλεόραση & οθόνη υπολογιστή 2 σε 1. Το TV Monitor της LG συνδυάζει τις λειτουργίες τηλεόρασης και οθόνης υπολογιστή σε ένα προιόν.




Βάση ArcLine


  • Εμπνευσμένη από την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης, η βάση ArcLine ολοκληρώνει τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της οθόνης.




Ευρεία γωνία θέασης


  • Η ανάλυση HD στο TV Monitor της LG παρέχει ρεαλιστική ποιότητα εικόνας με μοναδική χρωματική ακρίβεια. Καθιστοί ή όρθιοι, μπορείτε να απολαμβάνετε το ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στην εικόνα.




Λειτουργία Gaming


  • Ακόμα και τα πιο “σκοτεινά” & “γρήγορα” παιχνίδια μπορείτε να τα απολαύσετε σαν να βρίσκεστε σε επαγγελματικό Gaming περιβάλλον, χάρη στη λειτουργία Black Stabilizer, που διευκολύνει τον εντοπισμό εχθρών ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία και το DAS Mode, που αποτρέπει τις καθυστερήσεις (input lag) σε παιχνίδια με καταιγιστικούς ρυθμούς.




Λειτουργία Cinema


  • Απολαύστε μια κινηματογραφική εμπειρία στον χώρο σας. Η λειτουργία Cinema θα “αιχμαλωτίσει” όλες τις σημαντικές στιγμές, φωτίζοντας ακόμα και τις πιο σκοτεινές σκηνές.




2 στερεοφωνικά ηχεία 5 W


  • Απολαύστε τις ταινίες και τα παιχνίδια σας με ρεαλιστικό, στερεοφωνικό ήχο. Χάρη στο ενσωματωμένο στερεοφωνικό ηχείο, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε κανένα επιπλέον ηχείο κοντά στην οθόνη σας.




Flicker Safe


  • Σχεδόν εκμηδενίζοντας το τρεμόπαιγμα, η λειτουργία Flicker-Safe προστατεύει τα μάτια σας από το εξαντλητικό τρεμόπαιγμα. Δουλέψτε και διασκεδάστε όσο θέλετε!




Επιτοίχια τοποθέτηση


  • Ανάλογα με την διακόσμηση και τις ανάγκες του χώρου σας μπορείτε να τοποθετήστε το TV Monitor ακόμα και στον τοίχο.

8806098407996