Logitech Rally – Mounting Kit Ultra HD 939-001644

Logitech Rally – Mounting Kit Ultra HD

166,51 

Out of stock

Specs

LOGITECH
Επιτύχετε μια βελτιωμένη εγκατάσταση κάθε εξαρτήματος του συστήματος Rally με ενσωματωμένα στηρίγματα και υλικό συναρμολόγησης. Ο βραχίονας κάμερας παρέχει μια ασφαλή, σταθερή τοποθέτηση σε τοίχο πάνω ή κάτω από την οθόνη ή αναστρέφεται με έξυπνο τρόπο για εγκαταστάσεις κοντά στην οροφή. Τοποθετήστε τα ηχεία απευθείας στον τοίχο με βραχίονες χαμηλού προφίλ. Τοποθετήστε τους κόμβους σε έναν τοίχο ή κάτω από ένα τραπέζι με αεριζόμενο υλικό και στη συνέχεια ασφαλίστε τις συνδέσεις με τους βραχίονες συγκράτησης καλωδίων για επαγγελματική εμφάνιση.

  • Το στήριγμα της κάμερας παρέχει ευελιξία για να τοποθετήσετε την κάμερα σε τοίχο ακριβώς πάνω ή κάτω από την οθόνη για φυσική οπτική επαφή με τους απομακρυσμένους συμμετέχοντες. Για μεγαλύτερους χώρους συνάντησης, ο βραχίονας μπορεί να αναστραφεί για να τοποθετήσετε την κάμερα κοντά στην οροφή για μια πιο εκτεταμένη προβολή.

  • Κάθε εξάρτημα στο κιτ συναρμολόγησης Rally προσαρμόζεται στο στοιχείο συστήματος που υποστηρίζει. Οι δύο βραχίονες που συναρμολογούν τα ηχεία Rally σε κάθε πλευρά της οθόνης δημιουργούν μια κομψή εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα στα ηχεία να αποδίδουν πλήρως. Το αποτέλεσμα: ζωντανός ήχος που βοηθάει τους ανθρώπους να ενώνονται ακόμα και όταν η τεχνολογία ενεργοποίησης εξασθενεί διακριτικά στο παρασκήνιο.

  • Δύο αεριζόμενοι βραχίονες παρέχουν ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης για να τοποθετήσουν τα Display Hub και Table Hub σε έναν τοίχο ή κάτω από ένα τραπέζι. Οι βραχίονες είναι κατασκευασμένοι για να εξασφαλίσουν άφθονη κυκλοφορία αέρα για αξιόπιστη ψύξη.

  • Φροντίστε να μην υπάρχουν τυχαίες αποσυνδέσεις και συναφή προβλήματα, διατηρώντας τα καλώδια καθαρά και τακτοποιημένα. Κάθε βραχίονας δύο τεμαχίων τοποθετείται κοντά στα Display Hub και Table Hub για να διατηρήσετε τα καλώδια τροφοδοσίας, A / V και δεδομένων συνδεδεμένα με ασφάλεια.

97855142979