Logitech Rally – Mic Pod 989-000430

Logitech Rally – Mic Pod

266,82 

1 in stock

Specs

LOGITECH
Με κομψή σχεδίαση χαμηλού προφίλ και κατασκευή από υλικά εξαιρετικής ποιότητας, οι μονάδες μικροφώνου Rally προσφέρουν εξαιρετικά καθαρό, φυσικό ήχο κατά τις συνομιλίες. Κάθε μονάδα μικροφώνου περιέχει πολλά στοιχεία διαμόρφωσης δέσμης που εστιάζουν στους τρέχοντες ομιλητές, ενώ εξαλείφουν αυτόματα ανεπιθύμητους ήχους που αποσπούν την προσοχή. Έως και επτά μονάδες μικροφώνου μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους για να σχηματίσουν έναν πίνακα μικροφώνων διαμόρφωσης δέσμης, με ομοιόμορφη κάλυψη για κάθε θέση συμμετέχοντα, παντού σε μεγαλύτερους χώρους συσκέψεων.



  • Με την τεχνολογία RightSound™ και πολλά στοιχεία διαμόρφωσης δέσμης σε καθεμία μονάδα μικροφώνου, η ακουστική εστίαση τοποθετείται αυτόματα πάντα στον τρέχοντα ομιλητή. Μία μονάδα μικροφώνου παρέχει κάλυψη για έως και δέκα άτομα. Μεγαλύτεροι χώροι συσκέψεων μπορούν να εξοπλιστούν με έως επτά μονάδες μικροφώνου που λειτουργούν συνδυαστικά για τη λήψη και μετάδοση εξαιρετικά καθαρού ήχου για κάθε άτομο στο τραπέζι.



  • Έως 7 μονάδες μικροφώνου Rally μπορούν να συνδεθούν αλυσιδωτά μεταξύ τους, με σύνδεση σε ένα μόνο καλώδιο, στην επιτραπέζια κεντρική μονάδα Rally. Για τραπέζια σχήματος U ή καλωδίωση μονού καλωδίου διαμέσου δακτυλίων στερέωσης, το αξεσουάρ κεντρικής μονάδας για μονάδες μικροφώνου Rally παρέχει τρεις συνδέσεις για βέλτιστη τοποθέτηση και για εύκολη πρόσβαση στο στοιχείο ελέγχου σίγασης.



  • Οι μονάδες μικροφώνου Rally είναι κομψές και εξαιρετικά μικρές για την εξαιρετική εμβέλεια και ευαισθησία που προσφέρουν. Καθώς η τεχνολογία RightSound εξαλείφει τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος μέσω λειτουργιών μείωσης της ακουστικής αντήχησης και του θορύβου, οι αντιολισθητικές επιφάνειες κάτω από τις μονάδες μικροφώνου συμβάλλουν στην απομόνωση των μικροφώνων από δονήσεις του τραπεζιού (όπως αυτές που προκαλούνται από την πληκτρολόγηση). Τα προηγμένα υλικά είναι ανθεκτικά στα δακτυλικά αποτυπώματα και τους λεκέδες. Επίσης, μια κόκκινη ενδεικτική λυχνία LED στην πάνω πλευρά κάθε μονάδας μικροφώνου παρέχει οπτική επιβεβαίωση για την κατάσταση σίγασης.



  • Οι τεχνολογίες ισοστάθμισης ομιλίας και διαμόρφωσης δέσμης RightSound σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να υψώνετε τη φωνή σας για να ακούγεστε. Η μονάδα μικροφώνου Rally εντοπίζει κάθε φωνή, όχι μόνο τις πιο δυνατές, ώστε να μπορείτε να ακούτε και να κατανοείτε πιο χαμηλόφωνους ομιλητές ή όσους κάθονται πιο μακριά. Στο παρασκήνιο, η επιτραπέζια κεντρική μονάδα Rally μπορεί να εναλλάσσει ακουστικές δέσμες έως και 125 φορές/δευτερόλεπτο για να συλλαμβάνει απρόσκοπτα και τις πιο ζωηρές συζητήσεις.



  • Το σύστημα Rally είναι σχεδιασμένο εξαρχής για τη μέγιστη ευαισθησία με τις ελάχιστες παρεμβολές. Με την τοποθέτηση των ηχείων παραπλεύρως της οθόνης και των μικροφώνων κοντά στους συμμετέχοντες, το σύστημα Rally προσφέρει μια φυσική ακουστική εμπειρία, με μειωμένες με φυσικό τρόπο αντήχηση και παρεμβολές. Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα παραπάνω: το ηχείο Rally διαθέτει ένα σύστημα ανάρτησης, για το οποίο εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που εξαλείφει τις παρεμβολές από δονήσεις και την αντήχηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει αυξημένη ευαισθησία που δεν μπορούν να φτάσουν οι επιτραπέζιες συσκευές ανοικτής ακρόασης.

97855142955